idoo

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Ida - 1 september 2010 21:17

Hej hej! :)

nu har jag gått i skolan i typ två veckor och man börjar vänja sig vid områdena så man hittar :) Jag trodde att man skulle få massor tid att skriva men det fick jag inte som ni kanske förstår :) här på kvällarna är man jättesocial typ :) man är hela tiden med sina kompisar och gör saker istället för att vara själv inne på sitt rum :)

Den här veckan har det varit iskallt i huset, man fryser till och med när man har täcke, fleecefilt och pjamas när man ska sova. Elementen går inte ens att sätta igång än för det är inte tillräckligt kallt tillräckligt länge. Nu är det tydligen snart höst :( Just för tillfället är det faktiskt ganska varmt :)

Idag har vi haft massa lektioner till klockan 16.10 och sen gick vi på promenad med matildas häst :) han får inte trava än för han har fått en spruta i bakbenen. Vi var ute i ca en timma och sen gick vi och kollade på några som höll på och lärde sig aikido. det va ganska kul men efter ett tag gick vi till vårat hus för det blev ganska jobbigt att sitta där. Nu sitter jag här och skriver :) ska strax gå till vardagsrummet och kolla på "Vänner" på tvn :)

Hejdå, see ya :)  

Ovido - Quiz & Flashcards