idoo

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Ida - 18 februari 2012 01:33

Godagens!

Idag var det femte dagen på praktiken! Idag var det sjukt slappt :D Min handledare tyckte att jag kunde söla massa med mockningen så hon slapp "hitta på" onödiga uppgifter jag skulle göra för hon tycker jag är så snabb och flitig när jag jobbar sa hon :P När jag mockat klart fick jag ta en paus och sitta och mysa i det vackra vädret! Sååå skönt :D Måste bara hissa en person btw! :o En av brukarna är sjuuukt snäll! Han är så snäll och hjälpsam och hjälper mig med dörrar och skottkärror om jag ska över någon tröskel eller liknande :) Fett trevlig också :D Mina handledare kan jag ju också passa på att hissa för dom e ju underbara :D (eller hissa, gör man bara det på prylar förresten?? :o men aja ni fattar vad jag menar ;) )


Sista timman fick jag rycka man på hästar :P fick sjukt ont i fingrarna av det dock :( för er som inte vet vad det är så är det typ som att klippa hästens man fast man rycker den ;P Kan kanske visa det nån gång hehe ;)


Fin och nyfriserad Chefen! Sötnos är vad han är!

 


När jag kom hem och tog av mig de översta två lagerna kläder (av tre) jag hade på mig upptäckte jag att jag hade fått världens blåmärke av busfröet som gillar att nafsa/bitas eftersom hans tänder troligtvis kliar :o värsta snabbt det blir blåmärke asså :o


Nu måste jag gå och lägga mig, godnatt på er!

 

Ovido - Quiz & Flashcards