idoo

Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Ida - 21 januari 2012 15:06

Hejsan!

Nu sitter jag och pluggar igen, det va inte det jag ska prata om utan när jag sitter och pluggar och lyssnar på musik hittar jag en jättefin låt! Är antagligen massor folk som redan kan låten utan och innan och som inte är denna lilla skrivande tjej, men ändå, tyckte att låten va fiiin! :) Har nog förmodligen hört den förut men glömt bort den :P Aja nu ska jag sluta svamla!


Tänkte att ni skulle få ta del av några låtar jag tycker om och lyssnar på i skrivande stund (blandad kompott kan jag ju då säga ^^)


Detta va bara några låtar jag lyssnar på just nu och inte alla låtar jag tycker om så ni vet ^^


Om ni tycker de suger och att jag har sämst musiksmak så får ni gärna tipsa om bra låtar! ;)
 

See ya! :D   

Av Ida - 21 januari 2012 00:23

Hejsan!

Idag/(igår) var/är jag vääldigt trött! Hehe jobbigt att vara uppe och plugga och man blir typ lidande dagen efter hehe, inte bra Ida! Skärpning!

På mattelektionen blev inte mycket gjort, typ 5 tal och en "teckning" hehe ^^ Riktigt flitigt tycker jag :D Aja man kan inte vara på topp alltid! ;)


På bussen hem flummade jag asmkt med skalbaggen och skaldjuret, resten av folket på bussen såg typ halvdöda ut för att de va så trötta och va typ helt tysta :P Fast de kanske ville lyssna på vårat flum och våra fina sånger ;D Självklart att de ville det! Vem vill inte lixom? ;o På andra bussen va jag så trött att jag somna och vakna inte till helt förrän jag va framme :P sjukt skönt att sova ett tag och vila ut lite :) När jag var framme skulle jag direkt iväg på en konsert som en kompis ordnade som projektarbete :) Va rätt najs där faktiskt, ett par andra kompisar var ett av banden som spelade, de va jääätteduktiga! (och det säger jag inte bara för att jag känner dem). Kom precis hem därifrån, så nu blir det sitta här ett litet tag oh lyssna på lite musik och sedan hit the bed antar jag ^^


Godnatt!

See ya! :D  

                         Flitiga jag på matten ^^

   

Ovido - Quiz & Flashcards